Vall de Núria. Ripollès. Serrat de la Teia

Vall de Núria

La Vall de Núria, situada a 1964 metres sobre el nivell del mar als Pirineus Orientals, és un dels paratges més emblemàtics i de gran bellesa paisatgística de Catalunya. La vall, envoltada de cims de gairebé 3000 metres, alberga la fauna i flora pròpia de l'alta muntanya, amb espècies endèmiques dels Pirineus.

Per accedir-hi cal deixar el cotxe i agafar el tren cremallera a les estacions de Queralbs o Ribes. La línia del tren cremallera de Núria es va inaugurar l'any 1931. D'ençà fins a l'actualitat, ha estat remodelat i ha incorporat nova maquinària, però ens ofereix la possibilitat de viatjar en un vagó d'època, el cotxe saló, en què han viatjat importants personatges, com són els integrants de la redacció de l'Estatut d'Autonomia de 1932.

A Núria es poden dur a terme nombroses activitats. A l'hivern, s'hi pot practicar esquí i snow, ascensions a cims, circuits de raquetes, tir amb arc o recorreguts pel bosc. A l'estiu, es pot navegar amb barques i canoes pel llac, jugar a minigolf, fer tir amb arc i recórrer el bosc, fer circuits d'orientació, fer senderisme o muntar a cavall. Els més petits també compten amb activitats estacionals i el parc lúdic.

Vall de Núria
Atenció al client: 972 73 20 20
Central de reserves: 972 73 20 30
http://www.valldenuria.cat

Reserva la teva estança