Sant Joan de les Abadesses. Ripollès. Romànic. Monestir

La vila de Sant Joan de les Abadesses va créixer estretament lligada al seu monestir, fundat l'any 885 per Guifré i Guinedella, al voltant del qual es va desenvolupar la població. El monestir és una visita obligada si passem per la vila. A banda de ser un dels millors i més emblemàtics exemples de Romànic català, en el seu interior trobarem el grup escultòric del Santíssim Misteri i els retaules de Santa Maria la Blanca i Sant Agustí.

Continuar llegint

Vall de Ribes. Ripollès

La Vall de Ribes es troba situada al nord-oest de la comarca del Ripollès i comprèn els pobles de Campelles, Planoles, Pardines, Queralbs, Toses i Ribes de Freser, capital econòmica de la Vall. La riquesa ecològica de l’entorn és el principal atractiu de la zona, l’aigua és present en qualsevol racó prenent la forma de font, doll o torrent.

Continuar llegint

Vall de Núria. Ripollès. Serrat de la Teia

La Vall de Núria, situada a 1964 metres sobre el nivell del mar als Pirineus Orientals, és un dels paratges més emblemàtics i de gran bellesa paisatgística de Catalunya. La vall, envoltada de cims de gairebé 3000 metres, alberga la fauna i flora pròpia de l'alta muntanya, amb espècies endèmiques dels Pirineus.

Continuar llegint

Vallter 2000. Ripollès. Vall de Camprodon

Vallter 2000 és una pista d'esquí amb més de 35 anys d'activitat situada als Pirineus gironins. Es troba a 2000 metres d'alçada i ens ofereix unes vistes magnífiques de la vall del riu Ter. Al seu entorn trobem cims alts, alguns d'ells de més de 2800 metres.

Continuar llegint

Molló Parc

Molló Parc és un Parc d’animals ubicat en un Parc Natural situat en un bosc on l’animació sorgeix del propi espai a través de la seva fauna i flora. I on, a més, el visitant no és un espectador qualsevol, sinó que esdevé un actor del seu propi recorregut a l’aire lliure mentre passeja pel bosc i els prats ubicats al cor de la Vall de Camprodon.

Continuar llegint

Reserva la teva estança