Home (ALL)

MASOVERIA

Serrat de la Teia

Els orígens del Mas Serrat de la Teia es remunten a l'Alta Edat Mitjana, datada des de 1397. Des de sempre, aquest Mas ha estat vinculat a una important activitat agrícola i ramadera. Per això, t'oferim espais confortables rehabilitats en un entorn privilegiat i ple de vida.

Coneix-nos més

La Casa

De 8 a 10 places3 habitacions

Reserva

La Cabanya

De 5 a 6 places3 habitacions

Reserva

Activitats

Les nostres propostes perquè la teva estada sigui inoblidable Fem una selecció de les millors ofertes de lleure, esport i cultura per gaudir amb els teus amics i família d'uns dies de descans actiu. Descobreix les activitats

Temporada d'estiu. Socorrista Accès gratuit Exclusiu per a clients del Serrat de la Teia.

1 hora gratuïta al dia Exclusiu per a clients Serrat de la Teia

1 hora gratuïta al dia Exclusiu per a clients Serrat de la Teia

15 km de via verda Lloguer de bicicletes al Centre BTT

Ofertes i promocions

Reserva ara

google.load("earth", "1", {"other_params":"sensor=false"}); google.load("visualization", "1", {packages: ["columnchart"]});

Viu a pagès amb nosaltres

Serrat de la Teia és una casa de pagès amb una plena explotació ramadera, tenim molts tipus de bestiar. Creiem en els valors que aporta la criança dels animals en el nostre entorn natural, com bons ramaders i pastors estem a prop d'ells constament.

Els hostes de la masoveria tenen l'oportunitat de veure ben de prop tots els nostres animals i compartir la nostra experiència diària. El bestiar petit, com són les oques i els paons reials, redallen pels voltants del Serrat de la Teia. Però sobretot tenim gran bestiar, com ara, cavalls i eugues, vaques de carn, porcs i ovelles.

Denominació d'origen. Producte del Ripollès. A l'estiu pasturen a alta muntanya.

Els nostres pollins creixen redallant per les millors pastures del Pirineu. Les eugues es dediquen durant dos anys a la criança dels seus petits.

Tots els redallen pels voltants del Serrat de la Teia, us els podeu trobar per molts llocs i us podem ensenyar on dormen i posen els ous.

El nostre gran ramat d'ovelles és un referent al Ripollès, per diferents motius, perquè participem de l'escola de pastors, per la qualitat de la carn dels xais.  

L'herba de les zones altes del Ripollès té moltes més propietats nutritives que l'herba que creix a zones baixes.

La marca de garantia “Producte del Ripollès” identifica els productes agroalimentaris produïts, transformats i/o elaborats a la comarca del Ripollès. Alhora, aquesta marca indica una qualitat superior del producte.

El nostre poble i entorns

Ben a prop de casa nostra hi trobaràs indrets, poblacions i llocs que t'agradarà visitar

Si tens preguntes a l'hora de planificar la teva estada, posa't en contacte amb nosaltres i et respondrem.

Escriu-nos

Serrat de la Teia, 17860 Sant Joan de les Abadesses, Girona Tel. 653 68 16 36 - 972 720 735 - info[@]serratdelateia.comEnllaç localització Google Maps

Mas Serrat de la Teia, s/n Carretera N-260 km 111 (Entre Ripoll i Sant Joan) 17860 Sant Joan de les Abadesses, GironaCatalunya - EspañaTel. 653 68 16 36 - 972 720 735 - info[@]serratdelateia.comEnllaç localització Google Maps Nota: Trencant d'accés a la casa davant l'Agrupació Esportiva Ripollès

Serrat de la Teia

Un mas amb història

Localització

Contacte

Reserva

Tarifes

Serveis

Les estances

La Cabanya

La Casa

Viu a pagès

La granja

El ramat d'ovelles

Els cavalls

Activitats

Visites guiades a Sant Joan

Pays Art et Histoire

Rutes BTT

Rutes Senderisme

Molló Parc

Piscina, paddle i tennis. AER

Via Ferrada de Ribes de Freser

Estiu l'Aventura. Campdevànol

Gorgs i rius

Seguir leyendo